Despertadors Atòmics fan "Inventari"

Estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el nou clip dels solsonins

| 03/10/2011 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
El proper dijous 6 d’octubre Despertadors Atòmics presentaran en directe els seus nous temes a Barcelona. Perquè et vagis preparant, avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el nou videoclip del trio de Solsona. Han triat la cançó "Inventari", i el clip és obra de Carla Simón.
El disc L’ofici del rellotger (CasaFont Records, 2011) és el debut discogràfic de Despertadors Atòmics, un grup que fa funk i el tenyeix de rock'n'roll amb alguna dosi de pop. Els que van ser finalistes del Sona 9 debuten amb el seu primer llarga durada.
L'autora de la versió audiovisual del tema "Inventari" que estrenem avui en exclusiva a Enderrock.cat és Carla Simón, també autora de les projeccions als directes de Pulpopop: "Ens agradava la idea que s'expliqués una història, perquè la majoria de cançons del disc relaten precisament històries, i també és el que la Carla ha fet més fins ara", explica Eduard Corominas, cantant i baixista de Despertadors Atòmics. Simón ha estat la responsable d'escollir la cançó: "Nosaltres ens n’hem mantingut al marge perquè l’objectiu era donar llibertat total a qui dirigís el videoclip. 'Inventari' explica una història que és bonica d'imaginar –potser massa bonic i tot–. El resultat és una peça audiovisual que explica com i per què es fa aquest 'Inventari'”.
Eduard Corominas, Edgar Riu i Andreu Moreno treballen component noves cançons mentre continua la gira de presentació del disc L’ofici del rellotger (CasaFont Records, 2011), que seguirant presentant durant la tardor i l'hivern. El dijous dia 6 els podreu sentir a partir de les 21 h al Niu (al carrer Almogàvers 208, de Barcelona).


Els Setze Jutges
Els Setze Jutges | Oriol Maspons
El col·lectiu seminal de la Nova Cançó es va acomiadar a Granollers fa 50 anys
Maria Arnal i Marcel Bagés al Palau de la Música Catalana
Maria Arnal i Marcel Bagés al Palau de la Música Catalana | Xavier Mercadé
El duet Maria Arnal i Marcel Bagés fa 'sold out' al Palau de la Música Catalana i arrasa amb el seu concert de final de gira a Barcelona
Els Pets
Els Pets | Michal Novak
El trio de Constantí publica avui el seu dotzè disc, després d'anys de silenci
Dácil
Dácil | Arxiu de l'artista
Estrenem el vídeo musical d'un dels temes de 'Mamma Shark' | La música iniciarà al novembre una gira pels Estats Units
Howlin'Dogs
Howlin'Dogs | Gemma Martz
Estrenem el videoclip d'"Another man done gone", que relata la història d'un pres que ha fugit del camp de treball per retrobar-se amb la seva família | La formació celebrarà l'últim concert de l'any al Festival Internacional de Blues de Cerdanyola el dissabte 6 d'octubre