Despertadors Atòmics fan "Inventari"

Estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el nou clip dels solsonins

| 03/10/2011 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
El proper dijous 6 d’octubre Despertadors Atòmics presentaran en directe els seus nous temes a Barcelona. Perquè et vagis preparant, avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el nou videoclip del trio de Solsona. Han triat la cançó "Inventari", i el clip és obra de Carla Simón.
El disc L’ofici del rellotger (CasaFont Records, 2011) és el debut discogràfic de Despertadors Atòmics, un grup que fa funk i el tenyeix de rock'n'roll amb alguna dosi de pop. Els que van ser finalistes del Sona 9 debuten amb el seu primer llarga durada.
L'autora de la versió audiovisual del tema "Inventari" que estrenem avui en exclusiva a Enderrock.cat és Carla Simón, també autora de les projeccions als directes de Pulpopop: "Ens agradava la idea que s'expliqués una història, perquè la majoria de cançons del disc relaten precisament històries, i també és el que la Carla ha fet més fins ara", explica Eduard Corominas, cantant i baixista de Despertadors Atòmics. Simón ha estat la responsable d'escollir la cançó: "Nosaltres ens n’hem mantingut al marge perquè l’objectiu era donar llibertat total a qui dirigís el videoclip. 'Inventari' explica una història que és bonica d'imaginar –potser massa bonic i tot–. El resultat és una peça audiovisual que explica com i per què es fa aquest 'Inventari'”.
Eduard Corominas, Edgar Riu i Andreu Moreno treballen component noves cançons mentre continua la gira de presentació del disc L’ofici del rellotger (CasaFont Records, 2011), que seguirant presentant durant la tardor i l'hivern. El dijous dia 6 els podreu sentir a partir de les 21 h al Niu (al carrer Almogàvers 208, de Barcelona).