Cants i Autors a l'octubre a Granollers

Roger Puig inaugura avui la quarta edició d'aquest cicle

| 01/10/2011 a les 06:59h

Dos concerts engegaran una nova edició del Cicle de Cants i Autors: els de Roger Puig i Els Assaltadors de Tàlems, que actuaran avui a L'Esquerda. Cada dissabte d'octubre (a més del divendres 28) es podrà gaudir d'una proposta de cançó a Granollers. El final de festa serà el dissabte 26 amb sis propostes musicals unides sota el lema 'La cançó necessària'.


Normalment s'amaga rere la guitarra d'Els Nens Eutròfics, però també l'hem vist participant a l'espectacle col·lectiu d'homenatge al poeta Miguel Hernández organitzat des del Col·lectiu Brossa. Roger Puig es presentarà avui en solitari per interpretar les seves cançons iròniques, que l'any vinent formaran part del seu primer disc. Ell engegarà avui la quarta edició del Cicle de Cants i Autors, compartint la jornada amb Els Assaltadors de Tàlems, una proposta on la cançó es mescla amb el blues i rock.
El dissabte 8 d'octubre a la Casa de Cultura Sant Francesc actuarà el Col·lectiu Joan Pau Giné, el dia 15 al casal popular L'Esquerda ho farà Xavier Bonfill. El Cicle de Cants i Autors continuarà el dissabte 22 (un altre cop a la Casa de Cultura Sant Francesc) amb una nit doble protagonitzada per les cançons amb cor de Canimas i la cantautora de Granollers Ivette Nadal. Divendres 28 la recta final serà per a Joan Monegre (a partir de les 23 h a L'Esquerda).
La gran festa final del cicle organitzat des del casal popular L'Esquerda serà dissabte 29 a la Casa de Cultura Sant Francesc, a partir de les 23 h, amb el concert La cançó necessària. Hi participaran Pau Alabajos, Cesk Freixas, Jordi Montañez, Meritxell Gené, Andreu Valor i Josep Romeu.
Arxivat a: Enderrock