Xavier Baró al Circuit Folc

Hi presentarà 'La Màgica Olivera'

| 14/10/2011 a les 06:59h

L'Espluga de Francolí, la vila de Gràcia i Valls són les tres parades on es podrà escoltar Xavier Baró, en el marc del Circuit Folc 2011 i presentant un disc de bellesa única: La màgica olivera (Klämhor, 2011).


La cançó tradicional pren un so nou, essencial i primigeni, després de passar pel cor de Xavier Baró. El músic que fa temps va decidir allunyar-se del camí ral, de les modes i de les tendències, presenta aquesta tardor al Circuit Folc La màgica olivera (Klämhor, 2011), un disc que respira l’aire atemporal dels clàssics; un àlbum on aquest trobador de joglaria ens passeja per les guerres carlines, les històries de bandolers i dels amors al camp… i un grapat de cançons tradicionals, que sonen ben rotundes i terribles, com “A la plaça fan ballades”. Al Circuit Folc també oferirà una tria de composicions dels seus treballs anteriors, Flors de joglaria (Satchmo, 2006) i Lluny del camí ral (Quadrant, 2009), i alguna altra sorpresa.
Acompanyat del guitarrista Txabi Àbrego, Xavier Baró actuarà dins el Circuit Folc a l'Espluga de Francolí (22 d'octubre, compartint cartell amb Pau Riba i Terratombats), el CAT de Barcelona (17 de novembre,compartint cartell amb Els Catarres) i Valls (25 de novembre, compartint cartell amb Pau Riba).

Foto: Juan Miguel Morales
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Circuit Folc