Els Catarres, al Circuit Folc

Actuaran a les Borges Blanques, Manresa, Barcelona i Ripoll

| 18/10/2011 a les 06:59h

Els pares de la Jenifer, el jove trio d'Aiguafreda Els Catarres, són un dels grups que aquesta tardor participaran al Circuit Folc. La primera cita és el 4 de novembre al Cavè Slàvia de les Borges Blanques.


Coneguts sobretot per l’èxit de la cançó d’amor impossible “Jenifer”, el jove trio d’Aiguafreda Els Catarres són el darrer exponent d’una escena, la del pop-folk acústic català, que no para de créixer. Tot i haver format el grup tot just l’any passat, Roser Cruells (contrabaix), Eric Vergés (veu i guitarra acústica) i Jan Riera-Prats (acordió, bombo i pandereta) es van passar l’estiu passat tocant arreu i presentant unes cançons pròpies i calidoscòpiques on ressonen estructures de l’americana, el corrido i el reggae i sonoritats càlides per explicar històries quotidianes.
Els Catarres actuaran dins el Circuit Folc al Cafè Slàvia de les Borges Blanques (4 de novembre, compartint cartell amb Tazzuff), a la Fira Mediterrània de Manresa (6 de novembre), al CAT de Gràcia (17 de novembre, compartint cartell amb Xavier Baró) i a Ripoll (9 de desembre, compartint cartell amb Tazzuff i Terratombats).



Arxivat a: Sons de la mediterrània, Circuit Folc