Avui arrenca el VI Circuit Folc

Pau Riba, Xavier Baró i Terratombats actuen a l'Espluga de Francolí

| 22/10/2011 a les 07:00h

El dissabte 22 d'octubre va arrencar una nova edició del Circuit Folc amb un triple concert gratuït a l'Espluga de Francolí: el cantautor Xavier Baró, el grup de rumba catalana Terratombats i Pau Riba, que recordant les cançons de Jo, la donya i el gripau (Edigsa, 1971).


La primera jornada del Circuit Folc està coorganitzada amb el Museu de la Vida Rural, i oferirà aquest vespre un cartell triple i gratuït a la plaça d'en Canós del poble de la Conca de Barberà. A les 20 h, Xavier Baró interpretarà les cançons de La màgica olivera (Klämhor, 2011), un disc amb el qual aquest singular cantautor dota d'una nova volada la cançó tradicional catalana.
A continuació, cap a les 21 h, Pau Riba començarà a commemorar el quarantè aniversari de l'històric disc Jo, la donya i el gripau (Edigsa, 1971), un treball gravat a Formentera que ha quedat com una de les fites de la música popular moderna als Països Catalans.
Finalment, la nit a l'Espluga de Francolí acabarà a ritme de rumba catalana, amb el jove grup anoienc Terratombats.
El Circuit Folc està organitzat pel Centre Artesà Tradicionàrius i la revista Sons de la Mediterrània, amb el suport del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i de La Caixa, i amb la col·laboració del Museu de la Vida Rural, la Fira Mediterrània de Manresa, el Cafè Slàvia de les Borges Blanques, PromoArts Music i els ajuntaments de Valls i de Ripoll.

Aquest és l'esdeveniment de Facebook.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Terratombats, L'Espluga de Francolí, Xavier Baró, Museu de la Vida Rural, Pau Riba, Circuit Folc