El nou disc dels Amics ja té títol

Es dirà 'Espècies per catalogar'

| 14/11/2011 a les 11:54h

El nou disc d'Els Amics de les Arts ja té títol: es dirà Espècies per catalogar. Ho han anunciat aquest matí en un apunt al seu blog, que ha quedat literalment saturat per l'allau de visites que ha rebut en pocs minuts en saber-se la notícia. "Hem estat molts mesos jugant a fer títols. De fet, era l’esport més habitual a les hores mortes de furgoneta, a l’estudi fent cançons, assajant, a les proves de so... Tenim llistes i llistes de no-títols."


Els Amics de les Arts
expliquen: "Hem trobat un títol que ens fa feliços a tots quatre, que resumeix el que respira tot el disc. Que si el busques a Google trobes coses força estranyes (ja ho veureu quan feu un 'google imatges'). Que ens agrada com queda escrit. Que és curt, marca de la casa". Espècies per catalogar ha estat finalment el títol escollit, i es convertirà en el quart disc d'Els Amics de les Arts, després de Bed & Breakfast (DiscMedi, 2009), el treball amb el qual han assolit la popularitat. 
Els Amics van entrar a l'estudi el passat 8 de novembre, i avui comencen la segona setmana de gravació. "Ja comencen a sonar els pianos i les guitarres. Ja s’insinuen algunes veus… Ben aviat en tindreu més notícies!", anuncia el quartet, que segueix mantenint un estret contacte amb els seus seguidors a través de les xarxes socials.

Arxivat a: Enderrock