Els finalistes del Premi Miquel Martí i Pol són...

El 29 de novembre s'anunciarà el veredicte del IV Certamen Terra i Cultura

| 17/11/2011 a les 11:45h

El Premi Miquel Martí i Pol, premia la millor musicació de poema en català de l'any. La present edició ja té finalistes: Guiem Soldevila, El Petit de Cal Eril, Tomàs de los Santos, Kibor, Yacine & The Oriental Groove i Imma Ortiz

Membres del jurat, guanyador i finalistes de l'any 2010

S'han fet públics els finalistes del premi que s'emmarca dins del IV Certamen Terra i Cultura, patrocinat pel Celler Vall Llach. Entre aquests sis artistes el jurat decidirà quin és el guanyador el proper cap de setmana, i el farà públic el proper dia 29 de novembre a la seu de la SGAE a les 12 h.
Els poemes musicats “Teoria de l’absència” (Ponç Pons) interpretat per Guiem Soldevila;
“Decapitació I” (Pere Quart) per El Petit de Cal Eril; “Homenatge anònim XV” (Vicent Andrés Estellés) per Tomàs de los Santos; “Tarongina” (Apel·les Mestres) per Kibor; “Nodreix l'amor” (Joan Maragall) per Yacine & The Oriental Groove, i “A mig aire” (Miquel Martí i Pol) per Imma Ortiz han estat elegits com a cinc finalistes del IV Premi Miquel Martí i Pol, dins el Certamen Terra i Cultura impulsat per Lluís Llach i el Celler Vall-Llach.

El dia 29 de novembre es farà públic quina és l’adaptació guanyadora, premiada amb 5.000 euros i una escultura original de Josep Bofill. A més, també s’editarà un llibret i un CD amb la selecció dels millors poemes musicats en el període 2010-11, en el qual també s’han inclòs “Divisa” i “Dóna'm la mà” de Joan Salvat-Papasseit, musicats per Brams i Estem Salvats! respectivament; “Avui no vindràs” de Josep M. Folquet, per Ca Vell, “A Mercè del temps” de Francesc Mompó, per Carles Pastor; “Pel temps de les taronges, al port” de Joaquim Folguera, per Enric Casasses i Pascal Comelade; “El botxí” d’Amadeu Bergés, per Clara Peya; “Presència” de Màrius Torres, per Meritxell Gené; “Ferida” d’Enric Monforte, per Miquel Gil; “Quimeres” d’Andreu Vidal i Sastre, per Roger Puig; “Prou” de Joan Vinyoli, per Rusó Sala, i “Aitana/ Scherzo” i “Cançó de la rosa de paper” de Vicent Andrés Estellés, per Pau Miquel i Uat Boada.


Arxivat a: Enderrock