El nou disc de Minimal 21 es dirà 'El fil d'Ariadna'

'Nina de bronze trencada' és el primer senzill

| 29/11/2011 a les 06:59h

Al gener del 2012 Minimal 21 publicaran el seu nou disc, El fil d'Ariadna, amb el segell Blanco y Negro. La banda d'electrònica estrena avui un tastet del disc: el clip del tema "Nina de bronze trencada".


 
Després de debutar en català l’any 2010 amb L’habitació del fons (Blanco y Negro), Minimal 21 presenten el seu segon treball d’estudi, El fil d’Ariadna, un disc que recull la dualitat que des de fa un any caracteritza la trajectòria del grup: "tindrà 14 temes i dues parts. La primera es dirà, l'ordit (i serà electrònica) i la segona, la trama (i serà amb la nostra formació acústica)", explica la cantant i lletrista Núria Tamayo.
Així doncs, la primera part del treball està carregada de sons electrònics, amb el synth pop i les guitarres lluminoses embolcallant les cançons amb una estètica vuitantera. La segona part del disc mostra uns Minimal 21 amb els arranjaments de violí i trombó, posant l’accent en la cançó nua i sense ornaments.
El primer senzill és el protagonista d'aquest clip "Nina de Bronze Trencada": "el vam triar entre tots perquè és un tema amb molta força i amb una estructura  pop i una tornada molt identificable", afegeix la vocalista.

 

Arxivat a: Enderrock