Love of Lesbian entren a gravar

Tornen a confiar en el productor Ricky Falkner per al seu setè àlbum d'estudi

| 09/01/2012 a les 07:00h

El grup barceloní Love of Lesbian es tanca avui a l’estudi per enregistrar un nou disc que sortirà l'abril d'enguany. I ho fa amb molta expectació generada, després de l’èxit de l’última gira i d’haver aconseguit el seu primer Disc d’Or per les vendes del seu àlbum 1999 (o como generar incendios de nieve con una lupa enfocando la luna) (MusicBus/Warner, 2009).


Quan se li pregunta pel títol provisional del disc, el cantant Santi Balmes riu: “Encara no està tancat”. Però sí que pot avançar a Enderrock alguns títols de cançons: "El hambre invisible", "Los días no vividos", "Si tú me dices Ben, yo te digo Affleck"...
I Santi Balmes confirma que queda menys pel nou disc en català de Love Of Lesbian: “La idea és: aquest disc en castellà, i el següent llarg en català... si tot va com pensem”. El que no canvia és ni l’estudi ni el seu productor fetitxe, Ricky Falkner: “Som el mateix equip. Si funciona i no dóna símptomes d’esgotament, com al futbol, no hi ha motius per canviar res”.
Amb el disc 1999 (o como generar incendios de nieve con una lupa enfocando la luna) LOL van aconseguir el reconeixement del gran públic, han fet més de dos-cents concerts i tenen uns 165.000 fans a les xarxes socials, fets que avalen el gran moment de la banda, que presentarà el nou disc l’abril del 2012.

Arxivat a: Enderrock