Élena a la Salamandra 2

Compartiran escenari amb El Dia de la Barbota. Vols entrades?

| 26/01/2012 a les 06:59h

Aquest dissabte a partir de les 10 del vespre la Salamandra 2 de l'Hospitalet oferirà un concert doble: la presentació dels nous discos d'Élena i El Dia de la Barbota. Tenim 5 entrades dobles per sortejar.


D'herois i desastres (Warner Music, 2011) és la darrera referència discogràfica d'Élena, el seu segon treball en català. "El punt de partida perquè una cosa funcioni és que tu en siguis el primer seguidor. Tota la resta són impostures, és el millor disc que hem fet, amb diferència", diu el grup. Presentaran el disc dissabte a la Salamandra 2 de l'Hospitalet, compartint cartell amb El Día de la Barbota, que presentaran Això no porta enlloc (Music Bus / Warner, 2011), el grup encapçalat pel compositor, productor i cantant barceloní Roger Gascon: “És un disc sense pretensions. Inicialment no havia ni de ser un disc. Experimentava a casa, amb temes i instrumentacions. Al final n’han acabat sortint un grapat de cançons. L’objectiu ha estat no tenir objectiu”.

Sorteig!

Si vols aconseguir una entrada doble per a aquest concert doble, envia un correu electrònic a l'adreça [email protected] especificant a l'assumpte del correu 'Élena + El Día de la Barbota', els teus noms i cognoms, i la resposta a la següent pregunta: "En quina altra formació actua Helena Miquel?". Entre tots els que respongueu correctament, sortejarem les cinc entrades dobles.
Arxivat a: Concursos