Concert benèfic per Pere Soto

La sala Luz de Gas acollirà demà l'acte per ajudar el músic badaloní

| 05/02/2012 a les 06:59h

Demà, dilluns 6 de febrer, a les 21 h, la sala Luz de Gas acollirà el concert Gipsy Jazz & Guitars. Acords per Pere Soto. Tota la recaptació aconseguida es destinarà a ajudar Pere Soto, que fa uns mesos que és en un hospital mexicà lluitant contra una infecció intestinal.


La malatia el va agafar desprevingut durant la seva estada per motius laborals a Mèxic. Les despeses de tot plegat ascendeixen a uns 15.000 €, i ell encara és allà i no pot tornar. És per aquesta raó que el col·lectiu de músics ha decidit crear aquest esdeveniment per ajudar-lo. Fins i tot la Sala Luz de Gas ha cedit gratuïtament el seu espai.
Institucions com l’Escola de Música Moderna de Barcelona, Ràdio 4, el Taller de Músics i Televisió de Badalona han fet possible aquest acte, a més de la revista Jaç. El concert Acords per Pere Soto tindrà artistes convidats de la talla de Joan Pau Cumelles, Dave Mitchell, Biel Ballester Trio, Oriol Saña, Carme Canela i Perico Sambeat.
La finalitat de l'acte és que Soto pugui agafar l’avió de tornada i acabar el procés de recuperació al costat de la seva família.
Les entrades anticipades es poden comprar aquí: www.amiando.com/peresoto.html
El director de la revista Jaç, Pere Pons, va escriure un article d'opinió el passat dijous 2 de febrer en el qual parlava de la situació de Pere Soto. El podeu llegir en aquest enllaç.


Arxivat a: 440Clàssica&Jazz