Guinovart50 a L'Auditori

Ja estan a la venda les entrades per al concert d'aniversari del proper dilluns 27

| 17/02/2012 a les 07:00h

El reconegut compositor i intèrpret Albert Guinovart protagonitza el número d'aquest mes de la revista 440Clàssica, amb la qual s'adjunta un DVD amb el muntatge visual fet per Igor Cortadellas a partir d'una actuació en directe del pianista. El músic català farà un concert únic per celebrar els seus 50 anys.


El compositor barceloní celebrarà amb aquest concert únic els seus 50 anys. En el repertori de l'actuació, Guinovart presentarà moltes de les seves melodies per a teatre i composicions pròpies amb la participació d'un conjunt d'artistes entre els quals destaquen la soprano Marta Mathéu, la cantant Nina i el quintet de metalls Logam Brass Quintet.
El programa inclourà peces per a piano sol, per a piano i formacions de cambra i també cançons de musicals com Flor de nit i Mar i cel, a més d'altres composicions inèdites i algun detall interpretatiu que no es revelarà fins al mateix dia del concert.
El passat dia 15 de febrer, conjuntament amb la revista 440Clàssica, l'artista va presentar el concert i el DVD commemoratius de la seva reeixida carrera professional en un acte a El Molino del Paral·lel, on també es va estrenar un videoclip que mostra l'activitat diària de Guinovart a partir del repertori musical del DVD I Love Melody.
Podeu comprar les entrades per a aquest concert únic al web de L'Auditori i adquirir el DVD promocional d'Albert Guinovart amb el número de febrer-març de la revista.


Arxivat a: 440Clàssica&Jazz