Et convidem a 'Guinovart50'

Sortegem una entrada doble per al concert del proper dilluns a L'Auditori

| 23/02/2012 a les 12:00h

La Sala Oriol Martorell acollirà el concert Guinovart50, per commemorar els cinquanta anys del músic i compositor Albert Guinovart. Serà el proper dilluns 27 a les 21 h. Organitzat per 440Clàssica, tindrà la col·laboració de Nina, Elena Gadel, Salva Racero, Ivan Labanda, Marta Mathéu i Antoni Comas. Tenim una entrada doble per sortejar!


El passat  15 de febrer, conjuntament amb la revista 440Clàssica, l'artista va presentar el concert i el DVD commemoratius de la seva reeixida carrera professional en un acte a El Molino del Paral·lel, on també es va estrenar un videoclip que mostra l'activitat diària de Guinovart a partir del repertori musical del DVD I Love Melody.
Albert Guinovart (Barcelona, 1962) és conegut tant pel seu vessant de compositor com pel d’intèrpret. Ha escrit òperes, obres instrumentals i corals, ha fet orquestracions –com la de la banda sonora de la pel·lícula The Artist–, però el que li ha reportat més èxit han estat els musicals, com ara Mar i cel i La Vampira del Raval (actualment en cartell), i les bandes sonores per a cinema i televisió, com les de les sèries de TV3 El cor de la ciutat i Laberint d’ombres. Com a pianista domina un gran ventall de repertori, des de Chopin fins i Gershwin, i també ha fet de pianista acompanyant de Victòria dels Àngels.
El repertori del concert inclourà obres per a piano sol, piano i formacions de cambra i algunes cançons de musicals seus com Flor de nit i Mar i cel, i també hi haurà alguna sorpresa en forma de composició inèdita. A més, tindrà la col·laboració d’artistes que han interpretat peces seves com Nina, Elena Gadel, Salva Racero, Ivan Labanda, Marta Mathéu i Antoni Comas.
Si voleu adquirir el DVD I Love Melody el trobareu amb el número de febrer-març de la revista 440Clàssica. Les entrades pel concert ja estan a la venda.
 
Vols anar al concert?
Només has d’enviar un correu electrònic a [email protected] posant a l’assumpte ‘Guinovart50’ i deixant el teu nom i cognoms. L’entrada doble se sortejarà entre tots els participants.


Arxivat a: 440Clàssica&Jazz