Maria Coma, Natxo Tarrés & The Wireless i Joan Dausà i Els Tipus d'Interès a la FiM

La Fira de Música al carrer de Vila-seca anuncia més noms del cartell

| 08/03/2012 a les 17:04h

Maria Coma i el Quartet Brossa, Maïa Vidal, Transadelica, Polock, The Mamzelles, Natxo Tarrés & The Wireless, Nyandú, Joseba Irazoki, Mû & Sasha, Joan Dausà i Els Tipus d’Interès, Línia Maginot i Factoria Circular també seran als escenaris dels carrers de Vila-seca, a la fira que se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de maig.


L'organització de la FiM ha anunciat més noms del cartell de l'edició d'enguany, que se celebrarà els propers 11, 12 i 13 de maig amb una quarantena de músics de l'escena emergent. Serà una de les cites imprescindibles de l'any per descobrir nous noms i escoltar els artistes que s'estan fent un lloc en l'escena actual.
Els nous grups i formacions que ha confirmat l'organització de la FiM practiquen tota mena d'estils i gèneres, des del pop nouveau de Maïa Vidal fins al pop d'autor de Joan Dausà i Els Tipus d'Interès, passant per la transgressió experimental del basc Joseba Irazoki o l'homenatge a Bob Marley de Natxo Tarrés.
Entre els grups confirmats per la fira hi ha també els guanyadors de la darrera edició del Sona 9, Nyandú, que a Vila-seca faran un dels seus primers concerts presentant el seu pop-folk fresc. També de la generació Sona 9, The Mamzelles, guanyadores del Premi Joventut, portaran el seu vitalisme desenfrenat a l'escenari.
Maria Coma també serà al cartell. Presentarà a la FiM el format híbrid que ha gestat amb el Quartet Brossa, del qual s'acompanyarà per donar forma als temes del disc Magnòlia (Amniòtic Records, 2011).
Aquests nous noms s'afegeixen als ja prèviament anunciats: Albert Pla y los Sujetadores, Ferran Palau, Joe Crepúsculo, Paul Fuster, Pegasvs, Sanjays, Mates Mates, Les Sueques, Nico Roig i Las Buenas Noches. La llista definitiva amb tots els grups que participaran a la FiM 2012 es farà pública durant les pròximes setmanes.
Arxivat a: Enderrock