Ja tenim el nou número de Sons

Georges Moustaki protagonitza la portada i el reportatge principal

| 16/03/2012 a les 15:00h

El número de març-abril de la revista Sons de la Mediterrània ja està a la venda. El reportatge més extens està dedicat a la figura de Georges Moustaki i els seus amics catalans –Marina Rossell, Paco Ibáñez, Josep Tero...–. A més, inclou de regal una Guia de la Rumba Catalana amb un breu recorregut per la seva història, un mapa d'artistes i una guia de recursos amb programacions i esdeveniments.



Al reportatge "Els amics de Georges Moustaki" es fa un recorregut per la trajectòria concertística i vital del cantant francès a Catalunya i, a més, s'hi inclouen declaracions seves, cosa poc habitual en ell. Per acompanyar i complementar el reportatge hi ha també les paraules d'artistes com Paco Ibáñez o Josep Tero i del periodista Albert Om, que explica com va ser l'experiència d'enregistrar el programa El Convidat amb Marina Rossell i Moustaki.
També destaquen les peces que parlen de Rossell i el seu disc amb cançons de Moustaki i les entrevistes amb Coetus i Jordi Roura, on es fa un recorregut a la seva trajectòria, des de Grup de Folk fins a Tercet Treset passant per Ara Va de Bo, que fa pocs dies va fer una festa al CAT per celebrar els seus quaranta anys.
A més a més, la revista Sons inclou en aquest número una Guia de la Rumba Catalana. Escrita en català, castellà i anglès, consta d'una introducció on es fa una breu descripció del gènere i es parla de la tasca de FORCAT (Foment de la Rumba Catalana). Seguidament hi trobem un anuari amb fets i efemèrides i els discos publicats entre el 2010 i el 2011, un catàleg artístic amb un mapa d'artistes i grups i, per acabar, una guia de recursos, amb la programació i esdeveniments periòdics, un directori de professionals, etc. Tot per estar ben al corrent en el món de la rumba catalana.

Podeu escoltar la música d'aquest número de Sons en aquesta llista de Spotify

I aquesta és la portada de la Guia de la Rumba Catalana:

Arxivat a: Sons de la mediterrània