L'Auditori ja té nou director

Joaquim Garrigosa és director del Conservatori de Vila-seca i director artístic del Cicle Coral de L'Auditori

| 17/03/2012 a les 06:59h

El comitè de selecció, format pel compositor Josep Maria Mestres Quadreny, el crític musical Jordi Maluquer, el periodista i programador musical Jordi Turtós i la periodista i membre del Consell de la Cultura de Barcelona Eva Vila, ha proposat Garrigosa com a substitut d'Oriol Pérez Treviño.

 
Segons explica L'Auditori, Joaquim Garrigosa (Barcelona, 1955) és gerent del Patronat Municipal de Música de Vila-seca i director del Conservatori de Vila-seca des de l’any 1996. També és director artístic del Cicle Coral de L’Auditori i assessor de programació musical de L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. És president de la Societat Catalana de Musicologia de l’Institut d’Estudis Catalans, president de l’Escola de Pedagogia Musical – Mètode Ireneu Segarra i membre del Consell Editorial de la Revista musical catalana.
Anteriorment, Garrigosa va ser responsable d’Ensenyaments Musicals i Artístics al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya entre el 1993 i el 1996, professor de Llenguatge Musical / Harmonia i d’Història de la Música al Conservatori de Vila-seca entre el 1987 i el 1993, i director de l’Escola de Música de l’Orfeó Català (actualment Escola de Música del Palau) entre el 1975 i el 1986. Garrigosa és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la tesi doctoral “La notació musical a Catalunya fins al segle XIII”.

Arxivat a: Enderrock