El BarnaSants més italià

Gino Paoli, Francesca De Gregori i Giorgio Conte actuaran aquesta setmana al festival

| 20/03/2012 a les 14:59h

El Festival BarnaSants, en estreta col·laboració amb el Festival Tenco d'Italià, ha programat una sèrie de grans noms de la cançó italiana per tancar el mes de març i entrar a la primavera.


El festival de cançó d'autor BarnaSants s'ha unit al Festival Tenco italià per proposar un final de març a càrrec de tres exponents de la cançó italiana. A la programació italiana del BarnaSants hi haurà els artistes Gino Paoli, Francesca De Gregori i Giorgio Conte.
Aquestes tres figures tan rellevants de l'escena de la cançó italiana actual oferiran les seves actuacions del 22 al 30 de març.
Gino Paoli, el genovès més conegut, autor de cançons tan mítiques com ''Sapore di sale'' o la melòdica ''Il cielo in una stanza'' –popularitzada per Carla Bruni–, interpretarà els temes clàssics de la seva trajectòria i els del seu últim treball pubicat, Milestones, Un incontro in jazz (Blue Note, 2007). El darrer disc del cantautor és una revisió de les seves peces més conegudes en clau de jazz. El concert serà aquest dijous 22 de març a L'Auditori. Als seus 70 anys i amb una trentena d'àlbums publicats al mercat, el cantautor Gino Paoli segueix en plena forma reinventant-se a cada nova obra.
El músic Francesco De Gregori també reinterpretarà els seus temes més emblemàtics. Presentarà acompanyat de l'Ambrogio Sparagna i l'Orchestra Popolare Italiana l'espectacle Vola, vola, vola el dia 25 de març al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat.
Per la seva banda, Giorgio Conte descobrirà el 30 de març les peces del seu darrer treball, a cavall de la cançó popular i la cançó francesa: Come quando fuori piove (Ala Bianca / Warner Records, 2011). El concert serà a L'Auditori.
Arxivat a: Enderrock