A Horta, la primavera és rumbera

Aquest divendres 23, a l'espai Boca Nord amb La Màlaga

| 21/03/2012 a les 06:59h

La primavera ja ha arribat amb plujes necessàries, i per celebrar-ho l'agrupació Sant Gaudenci ha organitzat una festa de la Primavera Rumbera. Serà el proper divendres 23 de març amb el grup La Màlaga. Començarà a les 22 h al Boca Nord de Barcelona.


El col·lectiu Sant Gaudenci, del mateix barri d'Horta, anuncia el concert d'aquesta manera: "Sant Gaudenci és d'Horta, Horta és casa de rumba i la rumba fa primavera. Així que Sant Gaudenci serà a Horta amb la seva rumba i la de La Màlaga per primavera!".
El grup de Sants La Màlaga –que pren el nom d'una de les places més conegudes d'aquest barri– acaba de publicar el seu primer EP, titulat Teràpia rumbera, que es pot descarregar des d'aquest enllaç i inclou tres rumbes enregistrades per Pep Lladó a Sota la Palmera Estudi. La formació ha ofert ja més d'una cinquantena de concerts en diversos espais, entre els quals la sala Apolo i la sala Luz de Gas; ha participat a diversos festivals i ha tocat en festes majors com les de Gràcia, Sants i Castelló. A part d'oferir temes de producció pròpia, La Màlaga també interpreta els grans èxits de la rumba catalana, fent un recorregut des dels sus orígens fins a l'actualitat.
Després del seu concert, la festa seguirà amb el guateque rumber de Sant Gaudenci DJ Set.






Arxivat a: Sons de la mediterrània