Que ningú no s'enfadi amb Bläue

Estrenem "Flip flops", un tema del seu nou disc que s'editarà la setmana vinent

| 22/03/2012 a les 12:00h

Ja falta menys perquè arribi a les botigues No us enfadeu porteu-me una serra (DiscMedi), el primer disc dels barcelonins Bläue (Premi Èxit del Sona 9 2010), enregistrat a El Puerto de Santa María amb la producció de Paco Loco. Avui actuen a l'Alfa en Viu, i estrenen en exclusiva a Enderrock.cat "Flip flops", una de les cançons que sonaran en aquest debut discogràfic.


"Amb aquesta cançó fem apologia del destape estiuenc, i pensem que és molt apropiada ara que ve la primavera i les noies comencen a ensenyar les seves fantàstiques cames. És l'últim residu del nostre rollo de platja de l'any passat, quan anàvem sempre vestits de guiris als concerts, promocionant que la vida és més sexi i agradable quan es mira des del punt de vista del guiri, cosa que no és difícil de fer: només cal imitar tota aquesta gent que corre al nostre voltant pels carrers de Barcelona i per tot el litoral català", explica Adrià Casas, cantant del grup, que té molt clar que és molt millor portar calça curta i xancletes ("Flip flops") que no pas sabates feixugues i bufandes.
Avui actuen a l'Alfa en Viu (Gràcia), i serà l'última ocasió per veure'ls lluint camises florejades, ja que a partir d'aquest dissabte, que tocaran a La Vaqueria de Tarragona, estrenen nou vestuari.

Qui té una serra?
DiscMedi ha fitxat Bläue per editar aquest primer disc, que han titulat No us enfadeu porteu-me una serra: “Aquesta frase ens va fer gràcia. Està carregada d’ironia i fa referència al momet que estem vivint. La gent està emprenyada per la crisi dels collons”, explica el cantant de Bläue. El grup ha estrenat un nou web per promocionar el seu primer llarga durada: www.blaueweb.com.


Arxivat a: Enderrock