Quimi Portet, Albert Pla i Jofre Bardagí, a l'homenatge a Joan Trayter

Aquesta nit al Teatre Municipal de Figueres s'homenatjarà el músic

| 23/03/2012 a les 06:59h

Una quinzena d'artistes i amics seran avui a les 21.30 h al teatre municipal El Jardí de Figueres per recordar la figura de Joan Trayter deu anys després de la seva mort. En la seva trajectòria musical, Trayter va fundar un dels estudis de gravació pioners a tot l'Estat, Music Lan. En aquest homenatge, els membres del seu antic grup Dígit Arts trencaran un silenci que durava des del 1997.


Joan Trayter
va morir ja fa una dècada. Avui a la nit al teatre municipal El Jardí de Figueres una quinzena d'artistes que el van conèixer i van col·laborar amb ell el recordaran. Trayter va ser una figura de categoria dins el món musical de casa nostra, sobretot amb la fundació dels estudis de gravació Music Lan.
L'espectacle d'aquesta nit serà un acte d'homenatge commogut en el qual Quimi Portet, Mònica Green, Joanjo Bosk, Patrícia Leidig, Albert Pla, Àngels Ortiz & Carles García, Carmen Rodríguez, Carmen Vilà, Jofre Bardagí, Jordi Armengol, Josep Bosch, Josep Puntí, Lidia Blanquez, Lluís Escuadra, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, Pau Donés, Rafel Subirachs, Robert Molina, SanJays, Santi Escura, Sara Parés, Sergi Vila, Tomàs Fletxa i Victòria Fernández pujaran a l'escenari per interpretar cançons i homenatjar així el llegat de Joan Trayter.
En la nit d'avui, a més, hi haurà un moment molt màgic en què els membres de la formació de la qual va formar part Joan Trayter, Dígit Arts, es reunificaran (l'últim cop que van pujar junts a un escenari va ser l'any 1997) per interpretar les peces musicals que van crear plegats.
Arxivat a: Enderrock