Vols anar a la Telecogresca?

Sortegem quatre entrades per veure Sidonie, Obrint Pas i Standstill

| 26/03/2012 a les 07:00h

La Telecogresca és una de les festes més importants en l'entorn estudiantil. A l'edició del 2012, l'organització ha decidit apostar per un cartell amb noms de luxe com Sidonie, Obrint Pas i Standstill, entre molts altres. Sortegem quatre entrades dobles!


Sortegem quatre entrades individuals per a la Telecogresca, que com cada any porta la música i la festa al Parc del Fòrum. L'edició d'enguany se elebrarà el 30 de març, i el cartell arriba farcit amb noms de luxe i amb una àmplia trajectòria juntament amb els valors emergents amb més projecció.
El cartell l'encapçalen Obrint Pas, Sidonie, Standstill, La Gossa Sorda, La Terrasseta de Preixens, David Tort, Nasty Mondays, The Zombie Kids, Mendetz, Strombers, Afrochi Guawa, Taxarango i Yall.

Hi vols anar?

Si vols una entrada per a la Telecogresca i entrar gratis només has de respondre aquesta pregunta enviant-nos un correu amb el teu nom i cognoms i DNI: "Com es diu el darrer disc de Sidonie?". Respon correctament la pregunta, envia un correu amb la resposta i les teves dades a [email protected] i entraràs en el sorteig de quatre entrades individuals. Sort!
Arxivat a: Concursos