BankRobber celebra els deu anys a casa

Amb Guillamino, Espaldamaceta, Le Petit Ramon, Esperit!, Els Surfing Sirles... a la Bisbal d'Empordà

| 23/03/2012 a les 14:59h

El segell BankRobber celebra deu anys de vida i per celebrar-ho no es podien oblidar de fer una festa a casa seva, a la Bisbal d'Empordà. Serà els propers 24 i 25 de març, i han decidit portar-hi tots els grups de la discogràfica que no són de la població empordanesa. Hi haurà Espaldamaceta, Le Petit Ramon, Esperit!, Guillamino, Els Surfing Sirles i El Chico Con La Espina En El Costado.


Els concerts es faran entre el 24 i el 25 de març a diferents ubicacions de la Bisbal d'Empordà. Així, Espaldamaceta seran els primers d'actuar, el 24 de març a les 18 h a l'Església de la Pietat. Els seguiran Le Petit Ramon, Guillamino i Esperit! a les 20 h al Teatre Mundial, i la jornada acabarà al pub Tràmit amb Els Surfing Sirles i DJ Jordi Pi a partir de les 0.30 h.
L'endemà, a les 12 h a l'hotel Mar de Tasmània actuaran El Chico con la Espina en el Costado i un artista sorpresa el nom del qual encara no ha estat revelat.
Seran dues jornades on es combinaran estils ben diferents: des de l'esperit garatge d'Els Surfing Sirles fins a la cançó d'autor d'Espaldamaceta, passant pel folk psicodèlic de Le Petit Ramon i l'electrònica d'autor de Guillamino.


Arxivat a: Enderrock