Els gira-sols de Miquel Abras ja tenen videoclip

Enderrock.cat estrena el primer clip d’’Equilibris impossibles’

| 28/03/2012 a les 12:00h

Equilibris impossibles (Música Global, 2012) és el nou treball de Miquel Abras, qualificat per ell mateix com un disc optimista. Avui Enderrock.cat us porta el videoclip de “Gira-sols mirant la lluna”, el primer senzill de l’àlbum.


El disc es va posar a la venda el passat 20 de març i ha estat produït per Jaume Pla (Mazoni), amic d’Abras i amb qui van formar el grup Red Orange quan eren adolescents.
La intenció de Miquel Abras amb Equilibris impossibles ha estat fer un disc optimista fugint de la línia actual que el podria portar a fer un treball amb tot d'elements negatius. Aquest aspecte es pot apreciar a la cançó "Senyals de vida", la que obre el disc, que Abras la dedica a totes les persones que deixen passar les oportunitats. El seu objectiu és animar aquestes persones a mirar-se la vida en positiu, que aprofitin el temps tant com puguin.
Sobre aquest tema versa també "Gira-sols mirant la lluna". Parla de 'corriols sense dreceres / serps sense verí / acudits sense rialles / dictadors sense país', però com que de vida només en tenim una –seguint els passos de "Senyals de vida"– s'ha de buscar un nou camí per tal de ser feliç.

Arxivat a: Enderrock