Estúpida Erikah i Nyandú de la mà al Music Hall

Hi haurà convidats com Mine! i Espaldamaceta

| 27/03/2012 a les 15:00h

El proper 31 de març, a partir de les 20.30 h, Estúpida Erikah i Nyandú tocaran al Music Hall. A més a l'escenari hi pujaran convidats com Mine!, Espaldamaceta i Aleix Puig del Quartet Brossa. Des d'Enderrock.cat engeguem un concurs per sortejar dues entrades dobles per al concert.


Serà una nit d'escoltar noves propostes musicals. Estúpida Erikah portaran el seu estil amb influències de Micah P. Hinson i Tindersticks. Tocaran els temes del seu últim EP, L'hivern al cos, i alguna sorpresa més que no han volgut revelar. Són ells qui han convidat Mine!, Espaldemaceta i Àlex Puig.
Els guanyadors de l'onzena edició del Sona 9, Nyandú, també participaran a la vetllada. Interpretaran cançons de la maqueta que els va merèixer el primer premi al Sona 9. La cosa no quedarà aquí, però, ja que també tindran temps per presentar les cançons del seu imminent àlbum de debut.

Tens ganes de veure el concert al Music Hall?

Has d'enviar un correu electrònic a [email protected] posant a l'assumpte 'Estúpida Erikah & Nyandú', indicant el teu nom i cognoms i responent a la següent pregunta: Quin àrbitre de primera divisió protagonitza una cançó d'Estúpida Erikah?
Arxivat a: Concursos