S'apropa el tercer aplec modernista

Aquest any té la col·laboració de l'Euskal Etxea

| 29/03/2012 a les 06:59h

Els propers 27 i 28 d'abril tindrà lloc el 3r Aplec Modernista del Barcelonès. Concerts, dinars i passejades amb moto seran el gruix d'activitats de l'aplec. Enguany els Selectors Badabadoc, els organitzadors, han tingut l'ajuda de l'Euskal Etxea, i es veurà reflectit en el concert de The Sparteens el dia 27.


El tercer Aplec Modernista començarà el 27 d'abril amb un concert a partir de les 20 h a l'Euskal Etxea. Hi tocaran The Sparteens (formació que versiona en swing temes de grups punk com The Sex Pistols o Kortatu) i seguidament els Selectors Bada? Badok! (Carles Belda i el Conjunt Badabadoc).
L'activitat seguirà l'endemà, a partir de les 10.30 h amb una concentració d'escúters. El punt de trobada serà el Gol Sud del Camp Nou i la ruta serà per la costa del Garraf. Al llarg del matí hi haurà un vermut i un dinar a les 13 i 14.30 h respectivament.
A la tarda tindrà lloc una concentració de pick-ups (17 h) i la presentació del llibre Barcelona Balla (19 h), a càrrec de Ferran Aisa al centre Terra d'Escudella (c/ Premià, 20, Sants).
L'aplec acabarà amb una gran festa que començarà a les 23 h al Barbara Ann (c/ Taquígraf Garriga, 163, les Corts). Les actuacions seran de Greg Boogaloo i Marc Argenter.
Tot un seguit d'activitats per acostar l'ambient modernista a la ciutat de Barcelona.

Arxivat a: Enderrock