La 13a FiM programarà 43 concerts

Txarango, Xavier Baró, Esperit! i Marta Rius seran a Vila-seca

| 27/03/2012 a les 17:24h

La Fira de Música al Carrer (FiM) tindrà lloc per tretzè any consecutiu a Vila-seca, els dies 11, 12 i 13 de maig, amb la participació de Txarango, Xavier Baró, Salao, Los Mambo Jambo, Esperit!, Will Spector y Los Fatus i Marta Rius, entre altes. Avui s'ha fet públic el cartell complet del festival.


El cartell de la fira de música emergent de Vila-seca, que tindrà lloc els propers dies 11, 12, i 13 de maig, es completa amb els darrers noms confirmats per l'organització.
Les últimes formacions que han estat anunciades són Txarango, Xavier Baró, Salao, Los Mambo Jambo, Esperit!, Will Spector y Los Fatus, Golíat, Fred Secret, Aliment, Eh!, Alma Afrobeat Ensemble, Gafieira Miúda, La Hermana Pequeña, Marta Rius, Ol'Green, Ratafia, Raph Dumas, Festimbal Batucada i Bandarra Street Orquestra.
La banda catalana de cant flamenc Salao serà l'encarregada de fer el concert inaugural de la FiM. Altres propostes destacades que pujaran als escenaris són el reggae festiu de Txarango, la revisió de la poesia i música d'arrel de Xavier Baró, el rocabilly alegre de Mambo Jambo i el gòspel d'Ol'Green. Les nits de Vila-seca també s'ompliran de tot tipus de propostes alternatives, entre les quals Will Spector y Los Fatus –en una revisió de l'electro-rock dels vuitanta –, Raph Dumas i el punk d'Aliment.
Les músiques del món tenen un lloc destacat en la programació de la tretzena edició de la fira. Alma Afrobeat Ensemble i els sons brasilers de Gafiera Miúda passaran pels escenaris amb ritmes enèrgics. Aquests noms s'afegeixen als dels artistes prèviament anunciats: Albert PlaFerran Palau, Joe Crepúsculo, Transadelica, Paul Fuster, Pegasvs, Mates Mates, Polock, Maïa Vidal, Natxo Tarrés & The Wireless, Nico Roig i Maria Coma + Quartet Brossa, entre altres. Podeu trobar més informació sobre la Fira de Música de Vila-seca al seu espai web.
Arxivat a: Enderrock