Junts publiquen un nou disc

'Reflexes' és el nom de l'àlbum de 16 cançons que trencarà el silenci

| 08/04/2012 a les 06:59h

La banda de pop-rock Junts trenca el seu silenci discogràfic després de set anys sense haver publicat cap disc. El nou àlbum es diu Reflexes (Música Global, 2012) i està format per deu noves cançons, una versió i gravacions en directe dels clàssics del grup. Només es pot adquirir en format digital.


El grup de pop-rock Junts publica un disc després de quatre anys de silenci discogràfic. El nou àlbum de la formació es titula Reflexes (Música Global, 2012) i inclou 16 peces, 10 de les quals són completament noves. El disc també inclou gravacions curioses com ara les de temes clàssics de la banda en directe, entre els quals destaquen ''Ara que tot sembla estar tan lluny'' i ''Tornar a néixer''. L'àlbum també inclou una versió de Crowed House i una versió acústica de la cançó ''No perdis l'esperança''.
Junts es va fundar el 2005, i el seu primer disc, Néixer (Música Global, 2006), els va portar a fer una bona colla de concerts. Després d'haver travessat uns anys d'inactivitat i haver gravat el tema ''No perdis l'esperança'' l'any 2009, Reflexes (Música Global, 2012) significa el retorn de Junts a l'escena musical. De moment la banda ha publicat el disc només en format digital (i no en format físic): es pot comprar a través d'iTunes o escoltar a Spotify.
Podeu trobar més informació sobre el grup i escoltar les seves cançons a l'espai web de la seva discogràfica.

Arxivat a: Enderrock