La música catalana, unida contra la sida

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, actuarà al costat de Lluís Llach i Sílvia Pérez en un concert benèfic

| 25/04/2012 a les 13:05h

El Palau Sant Jordi s'omplirà dels noms més importants de la música del país la nit del 8 de juny en un concert benèfic organitzat per la Fundació Lluita Contra la Sida. Lluís Llach amb Pep Guardiola i Sílvia Pérez-Cruz, Els Amics de les Arts i Mishima, entre altres, s'han unit a la inciativa que s'ha presentat aquest matí.


El Palau Sant Jordi acollirà el divendres 8 de juny un concert amb un cartell estel·lar. L'objectiu és reunir tota mena de públics per rememorar i cantar les tonades més populars des de la Nova Cançó fins al 'rock català', passant per les propostes musicals més actuals que han aconseguit ocupar un espai central a l'escena artística de casa nostra. L'objectiu és recaptar fons per a la investigació per combatre la sida.
El cartell del concert l'encapçala Lluís Llach, que ha decidit trencar el seu silenci musical que ja durava 5 anys per sumar-se a la iniciativa solidària. Ho farà en un format excepcional en el qual actuarà al costat de l'entrenador del Barça, Pep Guardiola, i Sílvia Pérez Cruz.
La nit del 8 de juny serà una nit de complicitats. Al costat de Lluís Llach hi haurà la participació de  Sisa, que cantarà els èxits que l'han fet tan conegut, com ara ''Qualsevol nit pot sortir el sol''. La cantant Marina Rossell també s'ha volgut sumar a l'acte entonant el seu clàssic ''La Gavina''. Gerard Quintana hi farà sonar ''L'Empordà'' i també convidarà els seus amics d'Amaral per cantar ''Camins'', Pep Sala repassarà el clàssic ''Boig per tu'', Lax'n' Busto interpretarà l'èpic ''Llença't'', Gossos animaran el pavelló amb ''Corren'', Antònia Font hi portarà la seva ''Alegria'', Obrint Pas reivindicarà la combativa ''La Flama'', Mishima farà estremir el públic amb el celebrat tema ''Un tros de fang'', Els Amics de les Arts faran que els assistens coregin ''Jean-Luc'', Peret tocarà ''El mig amic'', La Troba Kung-Fú interpretarà la versió rumbera del ''Clavell Morenet'', Manu Guix versionarà Llach en la faceta més sensible del cantautor de Verges amb l'èxit ''Que tinguem sort'' i, finalment, la Banda Indie All Stars, reunida expressament per la màgica ocasió, farà que convegeixin les veus de Joan Masdéu, Anna Roig i Sanjosex, entre altres.
La traca final la portaran tots els músics cantant una cançó votada prèviament pels lectors d'El Periódico i els oients de Catalunya Ràdio.
El concert està organitzat per la Fundació Lluita Contra la Sida i la direcció artística és a càrrec del periodista Pep Blay. Pel que fa a l'escenografia, serà a càrrec de Lluís Danés, responsable de la posada a escena del retorn de Sopa de Cabra.
Les entrades (de 15, 25 i 45 euros) es posaran a la venda a partir del 27 d'abril a través de Telentrada i Ticketmaster.

Arxivat a: Enderrock