Marta Rius comença en solitari

Estrenem en exclusiva el clip de "No em deixis caure"

| 04/06/2012 a les 07:00h

Marta Rius (Sol i Serena) engega el seu primer projecte en solitari. Algunes de les seves cançons ja s'han pogut sentir als concerts del projecte Suma que ha realitzat amb Nico Roig i Pere Jou (Quart Primera), però la seva carta de presentació són tres vídeos que ha fet juntament amb el realitzador Oscar Lorca.


"Vaig pensar de fer una maqueta. Però jo sóc molt visual i vaig sentir la necessitat de fer una altra cosa", explica la cantautora. El primer vídeo ja es pot veure (aquí), i avui presentem en exclusiva a Enderrock.cat el segon, de la cançó "No em deixis caure". 
Quan hem preguntat a Marta Rius quin aire respira aquest debut en solitari, ha dit: "A mi em costa molt definir la meva música. D’això en sabeu més els periodistes especialitzats. Resumit, el que han començat a dir de mi és: 'Cançó d’autor amb presa de terra, i amb un punt de mística rural'. No em desagrada i em defineix prou bé".
Avui a Enderrock.cat estrenem el clip del tema "No em deixis caure". Pel que fa a la cançó en si, deixarem que sigui la mateixa autora que ens expliqui de què parla: "Aquesta cançó parla de quan arribes a un moment brutal de la teva vida. D’aquells que tens vertigen, i sents una mica que estàs a punt de tirar-te a la piscina. Ja no importa tot el que has fet per arribar a aquest moment... Ara et sents tan bé, que tens por de caure (perquè l’hòstia seria sideral)".
El vídeo ha estat enregistrat en una casa de Collserola, a prop de Molins de Rei. Oscar Lorca, el realitzador del vídeo, va trobar molt suggerents les lletres i Marta Rius tenia molt clara la idea de treballar amb un pla-seqüència. Van posar les idees en comú i aquí tenim el resultat d'aquest treball conjunt.
Quant al disc, el seu productor serà Fluren Ferrer, dels estudis Blind Records, que ha treballat amb discos de Raydibaum, Sidonie i Joan Dausà (entre altres). Ha escollit treballar amb ell perquè es coneixen de fa temps, tenen molta complicitat i volia algú amb unes influències ben diferents de les seves per tal d'acabar de complementar i enriquir aquest nou projecte.


Arxivat a: Enderrock