Folk d'arreu a Calaf

Dissabte s'hi farà el XXI festival DesFOLCa't!

| 28/06/2012 a les 14:59h

El proper 30 de juny a la vila de Calaf, a l'Alta Segarra, se celebrarà la 21a edició d'un festival de llarga trajectòria que actualment respon al nom de DesFOLCa't!. Els Quicos, Pascuala Ilabaca i Lou Dalfin són alguns dels noms destacats del cartell d'enguany.


El festival ha replantejat en aquesta edició el seu esquema horari, i concentrarà gairebé tota l'activitat la nit del 30 de juny. Abans, a la tarda, la sala d'actes municipal acollirà un concurs de cant improvisat amb glosa i tapes.
Ja a la nit, a la plaça Gran, i després de la 21a Mostra de Música Popular i Tradicional, en què tos els grups programats ofereixen un tast de la seva música, actuaran els tortosins Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que l'any passat no van poder participar al festival per motius personals.
Més tard, hi haurà música durant tota la nit a diferents espais de Calaf. Els bascos Kherau tocaran al bar Canet; la xilena Pascuala Ilabaca –de qui el segell català Petit Indie acaba de reeditar el primer disc, dedicat a versions de Violeta Parra– estarà amb el seu grup Fauna a la plaça dels Arbres; els catalans Demà per Mi, a L'Atelier; els també catalans Ebri Knight, al pub Skàndol, i els piemontesos Lou Dalfin, a la plaça dels Arbres.
Més informació aquí.


Arxivat a: Enderrock