Glaucs confirmen el seu retorn

El grup de Jofre Bardagí ja està pensant en un nou disc que sortirà a la llum l'any que ve

| 12/07/2012 a les 11:00h

El líder de la banda, Jofre Bardagí, ha deixat ben clara la seva intenció de tornar al panorama musical acompanyat. Després d'una dècada sense publicar res nou, Glaucs amplien repertori amb un nou disc i preparen una gira molt esperada pels seus seguidors.


Algunes de les piulades que ha fet Jofre Bardagí últimament via Twitter han disparat l'alarma per a un possible retorn de Glaucs, que també han obert aquesta possibilitat amb un tuit des del perfil oficial del grup que deia: "Gràcies per la festa d'ahir, Va ser una nit molt maca! Ens tornem a veure l'any que ve, per quedar-nos, amb moltes ganes i noves cançons!!".
La bona acollida dels seus dos últims concerts (el primer el 2011 i el darrer dissabte passat), en els quas el grup va tornar a tocar alguns dels clàssics que formen la seva trajectòria musical, ha estat el punt clau per plantejar-se la tornada definitiva als escenaris.
Encara és molt aviat per fixar una data, però segons Bardagí: "Tot apunta que el llançament del nou àlbum serà durant la primavera del 2013". El líder de Glaucs també confirma gira, i assegura que ja estan treballant en nous temes. La novetat d'aquest retorn ve determinada per un canvi a la formació: Bardagí continuarà, juntament amb José Luis Vadillo (baix), Àngel Valentí (bateria), Eduard Font (guitarra) i Àlex Rexach (guitarra), però Lluís Alsina abandona el grup.
Arxivat a: Enderrock