Qui vols que guanyi el Premi Cerverí?

Es premia la millor lletra de cançó

| 31/08/2012 a les 14:59h

Les cançons seleccionades són: "El mort i el degollat" (Nacho Umbert), "El dubte" (Mazoni), "El futur de l’espècie" (Very Pomelo), "Jenifer" (Els Catarres), "Màgic" (Joan Colomo), "Tots els colors" (Maria Coma), "Una altra galàxia" (Pastora) i "L’última ressaca" (Mishima). Ara només hi has de dir la teva!



El jurat del Premi Cerverí –a la lletra de cançó, original i inèdita en el sector discogràfic–, format pel periodista musical Josep Martín; el director del Grup Enderrock, Lluís Gendrau; la periodista Helena Morén; el responsable de disseny musical del Grup d’Emissores de Catalunya Ràdio, Xavier Salvà, i la responsable de programació d’iCat fm, Lucía Flores, ja han decidit quines són les vuit cançons finalistes aquest 2012. 
El premi ara es debat entre "El mort i el degollat" de Nacho Umbert, "El dubte" de Mazoni, "El futur de l’espècie" de Very Pomelo, "Jenifer" d'Els Catarres, "Màgic" de Joan Colomo, "Tots els colors" de Maria Coma, "Una altra galàxia" de Pastora i "L’última ressaca" de Mishima. Des del portal de Catalunya Ràdio ja s'ha posat en marxa la votació.

Més de 15 anys de premis
A la darrera edició, la del 2011, la cançó "Benvolgut" de Manel va ser la guanyadora d'aquest premi, que en edicions anteriors ha estat per a Els Amics de les Arts (per "Reykjavik") o Anna Roig per "Corro sota la pluja". El certamen va néixer l'any 1995, quan el premi va recaure a la cançó "Al teu costat" de Sau.
Arxivat a: Enderrock