Enderrock presenta les noves cançons de The New Raemon

El 7 de setembre 60 lectors podran assistir a un concert privilegiat de presentació de 'Tinieblas, por fin'

| 28/08/2012 a les 12:00h

El protagonista de la portada de la revista Enderrock de setembre serà un músic fructífer, The New Raemon, que la setmana vinent oferirà un concert exclusiu per als lectors i subscriptors de la revista a l’auditori del Centre Cívic Urgell (Barcelona). El recital servirà per presentar en primícia les cançons del disc Tinieblas, por fin (Marxophone, 2012) i ja es poden comprar les entrades.


“El meu anhel és que se’n vagi tot a prendre pel cul, que la gent s’espavili i perdi la por dels ideals”, explica Ramon Rodríguez a l'entrevista que Helena Morén Alegret li fa al número de setembre de la revista Enderrock; una extensa entrevista il·lustrada amb fotografies de Juan Miguel Morales, on The New Raemon explica el disc Tinieblas, por fin (Marxophone, 2012), un treball que marca un salt endavant en la seva carrera i que s'edita pel segell cooperatiu Marxophone on publiquen Nacho Vegas i Refree.
Ramon Rodríguez té una màxima que li ha funcionat: “Si decideixo fer una cosa, la començo i l’acabo”. Així fa una vintena d’anys que és al món de la música –no oblida el pas per Madee ni la feina amb el segell BCore– i una dotzena de discos a les espatlles. El maresmenc entén la seva feina com un banc de proves constant, amb els seus encerts i els seus errors, per intentar assolir a cada disc una sèrie de cançons que aspirin a la perfecció. De criteri no n’hi falta, i autoexigent com és, The New Raemon ha aconseguit fer-se un nom arreu sense abandonar la connexió amb el públic català. Per aquest motiu, avança a Enderrock que el mes de desembre enregistrarà un disc amb Maria Rodés, que contindrà moltes cançons en català. Mentrestant, confessa la fórmula per sortir de les tenebres. 

Un concert de luxe

Per 12 euros els assistents podran anar al concert i endur-se a casa una còpia del nou disc i un exemplar de l'Enderrock de setembre (els subscriptors podran aconseguir l'entrada i el disc per 10 euros): una cita per conèixer de primera mà les cançons de Tinieblas, por fin (Marxophone, 2012). Les entrades ja estan a la venda a través del web de productesdelaterra. El concert se celebrarà el divendres 7 de setembre a les 19.30 h a l'Auditori del Centre Cívic Urgell, situat al carrer Urgell 145 de Barcelona (entre els carrers Provença i Mallorca).
Aquest és l'esdeveniment de Facebook de la cita.
Arxivat a: Enderrock