Calaf té doble festa: la major i la menor

Terratombats i Astrio hi actuaran aquest cap de setmana

| 31/08/2012 a les 06:59h

Entre les activitats de la Festa Major de Calaf 2012 hi trobem un concert de Terratombats, mentre que a les activitats organitzades per la Festa Menor hi ha un concurs de música de ie-ié dels 70 i l'actuació d'Astrio i Divide & Wenceslao, entre altres.
 

La Festa Menor és la branca autogestionada i popular de la Festa Major de Calaf, que se celebrarà del 31 d'agost al 2 de setembre a la plaça Ravalet. La gresca començarà amb el pregó de Festa Major (avui divendres a les 23.45 h) i continuarà amb el primer concurs de música ie-ié dels 70 a l'Alta Segarra, amb el fi de festa a càrrec del PD Joan Prat.
Durant la jornada de dissabte hi haurà la primera cursa de muntanya no competitiva, tallers infantils i l'espectacle d'animació Top Secret (a càrrec de la companyia Sapastre). A partir de mitjanit la música serà la protagonista amb els concerts de Divide & Wenceslao, Astrio i MDF (Molsosa Desert Festival), una proposta d'aborígens locals. Diumenge el vermut s'acompanyarà a les 12 h amb el grup Root Diamoons.
Pel que fa a la Festa Major, Terratombats seran els caps de cartell del dissabte a la nit, i el primer concurs amateur de música jove de la Catalunya Central, el Calaf Sound 2012, serà el protagonista de les nits de divendres, dissabte i diumenge.
Arxivat a: Enderrock