Love of Lesbian, Maria Rodés i La Pegatina actuaran a Vic

La 24a edició del MMVV se celebra del 12 al 16 de setembre

| 12/09/2012 a les 07:01h

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) arrenca avui amb gairebé 70 propostes, entre les quals Antònia Font, La Negra, L.A., El Puchero del Hortelano, Mayte Martín, Mates Mates i Dorian. Diversos espais de la ciutat acolliran els concerts que durant cinc dies protagonitzaran músics de més de deu països.


Avui Vic enceta el seu Mercat de Música Viva amb una programació per a tots els gustos. Amb 24 edicions a la motxilla, el festival tindrà lloc fins diumenge 16 de setembre i hi actuaran gairebé 70 grups internacionals, espanyols i catalans.
Demà les actuacions comencen a les 20.30 h amb artistes de la talla de Mayte Martín, Guillamino, Dorian i La Negra repartits en els diferents escenaris. Divendres 14, la plaça Major s'omplirà de la música de tres grups: Els Catarres, L.A. i Love of Lesbian.
Antònia Font, una de les actuacions més esperades del MMVV d'enguany, ocuparà el Teatre Ramon Montanyà per donar a conèixer nous temes. Una altra de les propostes del dia és la de Lenacay, grup format per components d’Ojos de Brujo i del qual s’espera que tingui una destacada gira internacional.
Txarango inaugurarà el cap de setmana del festival, seguit dels concerts d'El Puchero del Hortelano i La Pegatina. Durant la mateixa jornada, a la Carpa Vermell de l'espai Atlàntida hi haurà Raydibaum, Maria Rodés –que estrena Sueño Triangular (BCore, 2012)– i Mates Mates. Diumenge 16, a partir de les 13 h, la Barcelona Jazz Orquestra tancarà el MMVV a la plaça de la Catedral.
 
Arxivat a: Enderrock