Aturem Eurovegas reformula el concert de demà

Cauen els principals grups del cartell i traslladen l'escenari al Prat

| 14/09/2012 a les 14:59h

La plataforma contrària al macrocomplex de Sheldon Adelson va anunciar diumenge que redissenyarà l'acte de protesta previst per aquest dissabte a Cornellà. El que havia de ser un macroconcert amb bandes com Estopa, Albert Pla o Pastora ha esdevingut un acte en defensa del Delta del Llobregat i en solidaritat amb Eurovegas No. El nou acte inclourà accions reivindicatives i les actuacions d'Amparo Sánchez, Bongo Botrako, Dinatatak i Dj 6Q a la platja del Prat.


Amb la notícia que el complex Eurovegas es construirà finalment a Madrid, la plataforma catalana en contra del macrocomplex ha decidit cancel·lar els actes previstos i reformular la jornada reivindicativa. Demà, el concert que havia d'acollir grups com Estopa o Pastora a Cornellà es trasllada a un espai més petit i amb menys actuacions. Amparo Sánchez, Bongo Botrako, Dinatatak i Dj 6Q seran els protagonistes d'aquesta jornada a partir de les 21 h a la platja del Prat.
Abans, a les 17 h, hi haurà la caminada pel Parc Agrari, que acabarà amb un acte simbòlic en defensa del Delta i en solidaritat amb la plataforma Eurovegas No de Madrid a Can Comas.
Arxivat a: Enderrock