Fred i Son presenta 'Un altre temps' en directe

Enderrock sorteja 10 entrades dobles per anar al concert de la setmana vinent

| 18/09/2012 a les 07:00h

El proper dimecres 26 de setembre, Fred i Son interpretaran els temes del seu darrer disc al CAT de Gràcia. Acompanyats del valencià Senior, artista convidat de la vetllada, el grup maresmenc dóna a conèixer un àlbum amb temes com "Un altre temps" i "Estiu". Per a tots els lectors d'Enderrock.cat que no es vulguin perdre aquesta cita, sortegem 10 entrades dobles.


El grup finalista del Sona 9 2009 ja ha posat data per presentar el seu segon disc, Un altre temps (Sones/Warner, 20012). Serà dimecres 26 de setembre al CAT (a la plaça d'Anna Frank) i ho faran amb Senior com a teloner del concert.
Després de l'experiència del disc anterior, Diu que no sap què vol (Sones, 2009), els maresmencs han deixat enrere les cançons més naïf i engeguen nou projecte amb aire fresc, que aposta pel so indie-pop i que recorda les bandes britàniques de fa tres dècades. L'àlbum ja va sortir a la venda el 24 d'abril, inicialment en format de CD i posteriorment en vinil, però només aquest setembre es podrà gaudir dels seus nous temes en directe.

Vols guanyar entrades per veure Fred i Son?
Enderrock.cat sorteja aquesta setmana 10 entrades dobles per anar al concert de presentació que Fred i Son ha preparat per al 26 de setembre. Si ets lector d'Enderrock.cat, només has d'enviar un correu a [email protected] amb el teu nom, cognoms i número de DNI i dir-nos quin és el nom de la maqueta amb què el grup va participar al Sona 9 2009 i en va quedar finalista. Sort!
Arxivat a: Concursos