Puntí serà a la pantalla de l'In-Edit

La desena edició del festival se celebrarà del 26 d'octubre al 4 de novembre

| 18/09/2012 a les 06:59h
Arxivat a: Enderrock
L'any passat el documental que s'està preparant a l'entorn de Puntí ja va ser present a l'In-Edit en una prèvia on els responsables van explicar com s'estava gestant aquest treball. En aquesta desena edició del festival hi haurà l'estrena de la peça protagonitzada pel líder d'Umpah-Pah. La soprano Conxita Badia i Standstill també seran protagonsites de la pantalla gran.
 

La cartellera completa de l'In-Edit 2012 encara no s'ha presentat, però ja s'han fet públics alguns dels documentals que es projectaran en aquesta desena edició de la cita barcelonina. 
X. Puig, R. Fransoy i M. Ruiz són els responsables del documental de 70 minuts sobre Adrià Puntí que es podrà veure a l'In-Edit; una peça on la trajectòria d'Umpah-Pah no és la protagonista: ho és el Puntí d'avui, que actua i parla per apropar-se a l'audiència.
La soprano Conxita Badia també serà protagonista de l'In-Edit en un documental dirigit per la seva besnéta, que vol reconstruir la memòria de la cantant. Ho fa a través de la història del seu exili, amb el coprotagonista de músics com Pau Casals o Montserrat Caballé.
Els fans de Standstill són els protagonistes del documental 1,2,3... Standstill, obra de J.M. Rodríguez, C. Saiz i J. Peralta.
El director Julien Temple serà homenatjat amb la transmissió de 8 documentals d'aquest autor, que serà present a la cita barcelonina per impartir una master class.

Abonament per a fans
Els seguidors més afèrrims a la cita barcelonina poden adquirir un abonament molt especial en aquest desè aniversari de l'In-Edit, que els permetrà veure qualsevol documental de les sessions que se celebraran del 26 d'octubre al 4 de novembre als cinemes Aribau Club i Multicines Sala 5, a més de les sessions especials d'inauguració i clausura i amb accés preferent a diversos actes. A més, aquest pack per a fans inclourà una bossa amb alguns elements de la cita i crèdits per utilitzar a la plataforma digital d'In-Edit. Fins al 31 d'agost l'abonament es podrà adquirir per 89 euros, més tard (i fins al 30 de setembre) en valdrà 109, i a partir d'aquesta data i fins al 19 d'octubre costarà 119 euros.

Neix In-Edit TV

És el primer portal de VOD (Video On Demand) dedicat exclusivament al documental musical. Ara mateix, el portal conté 40 obres en catàleg i durant aquests mesos s'hi aniran afegint títols. Enguany, també es podran veure alguns dels continguts del festival en aquest portal.