44 anys de jazz a Barcelona

El 30 d'octubre Omar Sosa, Paolo Fresu i Chano Domínguez inauguren el festival

| 19/09/2012 a les 13:00h

El 30 de novembre Chick Corea Trio tancarà la 44a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, una cita on artistes de renom internacional com Brad Mehldau o Enrico Pieranunzi comparteixen cartell amb músics catalans com Albert Pla, Carles Benavent, Ànimes Càndies (la banda formada pels components de la C.E. Dharma), Andrea Motis o La Locomotora Negra.


Són més de 50 concerts en un mes que promet ser intens: el 30 d'octubre al Palau de la Música s'obre la 44a edició del Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que finalitzarà el 30 de novembre. El festival s'estrenarà amb Omar Sosa, Paolo Fresu, Cristina Pato, Chano Domínguez, Blas Córdoba i Daniel Navarro a l'escenari del Palau de la Música. Aquest serà el tret de sortida de la cita, que seguirà el 2 de novembre amb Andrea Motis i Joan Chamorro Sextet (Palau de la Música), el 3 amb Giulia Valle Grup (Luz de Gas), el 7 amb Michel Camilo i Tomatito (L'Auditori), el 8 amb Mariza (Palau), el 9 amb Milow (Artèria Paral·lel), el 10 amb La Locomotora Negra (Palau) i Esperanza Spalding (Teatre-Auditori de Sant Cugat), l'11 amb Paolo Fresu & Quartetto Alborada (La 2 de L'Auditori), el 17 amb Sergi Sirvent Octopussy Band (Luz de Gas), el 18 amb Albert Sanz Trio (Luz de Gas), el 21 amb l'Orquesta Buena Vista Social Club amb Omara Portuondo (Palau de la Música), el 22 amb Ànimes Càndides (Luz de Gas), el 24 a la mateixa sala amb Carles Benavent Trio, el 25 amb la Sant Andreu Jazz Band (Artèria Paral·lel), el 28 amb Brad Mehldau Trio, el 29 amb Albert Pla (Artèria Paral·lel) i el 30 amb Chick Corea Trio i Christian McBride i Brian Blade.
 
BCN Jazz Weekend
Els dies 19, 20 i 21 d'octubre el jazz s'infiltrarà pels carrers de la ciutat amb actuacions que sonaran a la Font Màgica de Montjuïc, el Parc Central del Poblenou, els Ferrocarrils de la Generalitat, el Bus Turístic i un grapat de restaurants on el swing serà el protagonista. Una festa de benvinguda just abans que s'inauguri la programació oficial del festival.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz