Amelie, a punt de sortir de l'estudi

La banda està enllestint el seu segon i esperat àlbum

| 27/09/2012 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
Aquesta tardor Amelie estrenen disc: dotze noves cançons pop i rock amb les quals continuen la seva aventura després d'haver publicat amb èxit Somiant desperts (Música Global, 2011). Tot i estar immersos en la gira del seu àlbum de debut, la primera setmana de juliol es van tancar a l'estudi dels germans Toni i Xasqui Ten, a Sabadell, per enregistrar el que per a ells és ja "un gran repte", amb el qual no volen "deixar ningú indiferent".


El nou disc que preparen està fet amb cura i sense pressa: "Hem treballat de manera molt còmoda i dinàmica. Cada dia hem fet una cançó, de manera que hem anat veient com evolucionava a mesura que avançava la jornada", explica el guitarrista i compositor del grup, Albert Segú. Han calgut tres mesos per tenir els dotze temes enllestits, a més sense deixar de banda la gira de trenta concerts amb què donaven a conèixer el seu primer treball, Somiant desperts
Els joves Amelie reconeixen: "Hem evolucionat com a grup. El nou disc no serà la segona part del Somiant desperts, hem fet un pas endavant considerable, tot i que la manera de treballar i les influències són les mateixes". La primera setmana de setembre van enllestir la feina a l'estudi; ara els seus seguidors només hauran de tenir paciència i esperar que surti al mercat.