Puput s'estrena a la sala Stroika

Els músics de Plouen engeguen nous projectes

| 28/09/2012 a les 15:00h

Si fa uns dies lamentàvem la dissolució definitiva de Plouen, aquest cap de setmana alguns dels músics de la formació manresana tornaran als escenaris amb la seva nova proposta: Puput. Mentrestant, al barri de Sants, l'excantant del grup, Albert Palomar, també presentarà el seu projecte en solitari.


Dos dels membres de Plouen, Jordi Portabella (veu, guitarra acústica) i Jordi Sànchez (guitarra eléctrica), s'acompanyen de Juanjo Muñoz (Gossos, Menaix a Truà) a la bateria, Marc Torregrossa (Boogie Dreams, Men of Russia) al baix i Lluís Coll (Toia) als teclats per fer néixer Puput, una nova formació que avui es vestirà de llarg a la sala Stroika. Situen la seva proposta musical entre la Velvet Underground i Neutral Milk Hotel, i aquest dissabte serà la primera ocasió per poder-los sentir en directe. A la cita d'avui a l'Stroika (organitzada per l'associació Raons de Pes) també hi haurà el cantautor antifolk The Missing Leech acompanyat de la banda i alguna actuació sorpresa.

Palomar al Koitton
Per la seva banda, l'excantant de Plouen, Albert Palomar, continua la seva gira de presentació del seu disc en solitari, No estem sols (Senitart, 2012). Avui el manresà actuarà a la nova sala de sants, el Koitton Club, a partir de les 22 h.
Arxivat a: Enderrock