'És el moment' d'Amelie

Avui es publica el segon disc del quintet

| 23/10/2012 a les 14:59h

Avui dimarts 23 d'octubre surt a la venda el nou àlbum d'Amelie, És el moment (Música Global, 2012). Aquest nou treball format per dotze temes pretén arribar a tots els adolescents i joves catalans que els segueixen des de l'èxit que van aconseguir amb el seu primer disc, Somiant desperts (Música Global, 2011), amb cançons com "Per tu" o "Dia i nit". 


El 2011 amb el seu primer treball van aconseguir una gran popularitat i es van convertir en tot un fenomen entre el públic més jove. Gràcies a això han sonat a les principals emissores i llistes d'èxit del país i han tocat a escenaris com el Camp Nou, les Festes de la Mercè a Barcelona i festivals com l'Acústica de Figueres.
Després d'una gira de més de setanta concerts arreu de Catalunya i d'haver rebut el reconeixement per la seva feina amb els premis al grup revelació i al millor web (per votació popular) dels Premis Enderrock i també el de Disc Català de l'Any que concedeix Ràdio 4, Amelie van tornar a l'estudi per enregistrar el que des d'avui és el seu segon treball, És el moment (Música Global, 2012).
"El primer disc ens ha funcionat molt bé i per nosaltres és tot un repte aquest segon, perquè no volem deixar ningú indiferent", explicava fa unes setmanes el guitarrista i compositor del grup, Albert Segú. El 2 de novembre faran la presentació exclusiva de l'àlbum, a la qual només podran assisstir les primeres 150 persones que comprin el disc a la Fnac de l'Illa Diagonal.
Arxivat a: Enderrock