Arriba 1,2,3... pica Bressola!

Estrenem en exclusiva el tema "Lo pardal" cantat per Anna Roig a Enderrock.cat

| 26/11/2012 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
El proper 5 de desembre a la sala Artèria Paral·lel de Barcelona es presentaran en directe les cançons del disc 1,2,3... pica Bressola! (DiscMedi, 2012) amb Joan Garriga, Joan Colomo, Laia Vaqué de Glissando*, TxarangoMine! i Anna Roig. Vuit de les cançons es podran sentir en un disc que es distribuirà amb el número de desembre de la revista.

 
Després del disc i de l’espectacle Musiquetes per la Bressola (Propaganda pel Fet!, 2008) i del Cançonetes per la Bressola (EDR Discos, 2010), arriba la tercera entrega d’un projecte que té la participació dels nins i nines de les escoles La Bressola, a més de la col·laboració de molts músics i cantants d’arreu dels Països Catalans. Enguany, el treball ha estat coordinat pel músic i productor Marc Serrats (Xerramequ Tiquis Miquis, El Belda i el Conjunt Badabadoc, Dijous Paella), que a la vegada n’és l’encarregat de la direcció musical, amb l’ajuda de Marc Grau i la fidel col·laboració d’Albert Vila als arranjaments.
La primera presentació d’1,2,3... pica Bressola! es farà a Barcelona el 5 de desembre amb Joan GarrigaJoan Colomo, Laia Vaqué de Glissando*Txarango, Mine! i Anna Roig. Precisament avui a Enderrock.cat estrenem el tema "Lo pardal" cantat per Roig.Amb el número de desembre de la revista Enderrock es distribuirà un sàmpler amb vuit de les cançons del disc; una tria molt especial amb interpretacions de Joan Garriga, Joan Crosas i Guillem Roma, Ovidi Twins, Marc Serrats, Mine!, Joan Colomo & Pau Gener Galin, Pep Toni Ferrer (Oliva Trencada) i Rafalito Salazar amb Txarango. A més del disc, la revista es completa amb un extens article on s'expliquen tots els ets i uts d'1,2,3... pica Bressola! (DiscMedi, 2012), i que s'il·lustra amb els guanyadors del concurs engegat a Enderrock.cat on vam demanar als nens i nenes que dibuixessin algunes les cançons d'aquest nou disc.
Les entrades per al concert del dimecres 5 de desembre ja estan a la venda. Trobareu tota la informació sobre el projecte al web de l'Espai Bressola.