L'Apolo atribueix la clausura a un problema elèctric

L'Ajuntament de Barcelona clausura la sala Apolo. La suspensió afecta la sala Apolo, la [2], l'Apolo Dinner i els recreatius a causa de problemes estructurals al soterrani

| 22/11/2012 a les 21:54h

Avui al vespre el personal de la sala Apolo informava el públic assistent que el concert del grup Bat for Lashes s'havia traslladat a la sala Artèria Paral·lel, just a l'altre costat de l'avinguda Paral·lel. Els fanals del carrer Nou de la Rambla restaven apagats, i a la porta un paper informava que "un problema elèctric a la sala ens obliga a cancel·lar la programació prevista per a avui". Un tuit confirmava el tancament per motius elèctrics. La sala Apolo ha informat que demà divendres emetrà un comunicat per informar dels fets.
Segons informa l'ACN, l'Ajuntament de Barcelona ha emès una ordre que impedeix les activitats públiques a la sala Apolo i als locals adjacents. El concert previst per a aquest nit del grup Bat for Lashes s'ha traslladat a la sala Artèria Paral·lel.

Durant una inspecció realitzada avui al matí, els bombers de Barcelona han detectat problemes estructurals al soterrani de l'edifici dels números 107, 111 i 113 del carrer Nou de la Rambla. Per aquest motiu han elaborat un informe tècnic on dictaminen que el local "no és apte per a l'ús de les activitats per les quals tenen llicències". El local no es podrà tornar a obrir fins que els propietaris facin les obres de reforç de les estructures.

Amb una programació musical diària (a més de la discoteca), la sala Apolo és un dels locals més emblemàtics de música en directe de Barcelona. Entre molts altres concerts, enguany s'hi ha celebrat per primera vegada el lliurament dels Premis Enderrock 2012, i més recentment la final del concurs Sona 9 2012 amb les actuacions d'Empty Cage, Coriolà, Patch, The Mamzelles i Nyandú.

La sala Apolo és Premi Enderrock 2012 per votació popular a la millor sala de concerts del país.


 
Arxivat a: Enderrock, apolo