Ivette Nadal comparteix la seva música

Es pot descarregar gratuïtament la seva discografia a través de Facebook

| 24/11/2012 a les 07:00h

Després de l'èxit del Verkami que Ivette Nadal va posar en marxa per gravar el seu últim disc, Mestres i amics (autoeditat, 2012), la cantant ha reflexionat sobre l'estat de la seva carrera. El micromecenatge va superar la quantitat demanada i els diners van servir també per invertir-los en el videoclip i en promoció. Davant aquesta mostra de confiança del públic, Nadal ha decidit facilitar la descàrrega gratuïta dels seus tres discos.


La cantant explica: "Us mostro els meus sentiments i us els feu vostres, i crec que la millor manera de donar-vos les gràcies és regalar-vos les cançons en mp3, ja que també són part de vosaltres". La decisió d'Ivette Nadal sorpèn en uns temps que són difícils per a l'economia dels músics. Però també ho són per als oients i, per això, diu, vol "posar-ho fàcil". La cantant remarca la seva alegria per la confiança que el públic ha demostrat tenir en ella fins ara i assegura que aquesta és una de les principals raons per les quals ha pres aquesta decisió.
Els tres discos es poden descarregar de la seva pàgina de Facebook. D'aquesta manera, tothom que tingui un usuari de Facebook pot tenir al seu ordinador els tres discos d'Ivette Nadal gratuïtament.
Arxivat a: Enderrock