Del pop al reggae amb Acció

Avui publiquen 'On sóc ara' i d'aquí a una setmana actuen a La Mirona

| 21/03/2013 a les 15:00h
Arxivat a: Concursos
Són del Baix Empordà, fins ara els coneíxiem per Acció Festiva i avui publiquen un nou treball. El videoclip d'avançament del seu segon disc en poques setmanes ha superat les 13.500 visites, fet que demostra la seva efervescència. Ara es diuen Acció i la seva nova referència discogràfica és On sóc ara (RGB Suports). Sortegem 5 entrades dobles per al concert que oferiran dijous 28 a La Mirona de Salt. Vols aconseguir-ne?
 

El 5 de març a Enderrock.cat vam estrenar el clip del tema "Ser diferent" d'aquesta banda de l'Empordà, un avançament del disc que arriba avui a les botigues: des d'aleshores més de 13.500 persones ja l'han vist; un èxit que demostra la bona acollida que estan tenint les cançons del disc On sóc ara (RGB Suports). Cançons gravades als estudis Ground i amb Jaume Figueres a les tasques de producció, que han fet que ara es diguin Acció i arribin amb ganes de fer soroll.

En directe

Les noves cançons sonaran en directe el proper dijous 28 de març a les 22.30 h a la sala 2 de La Mirona de Salt. Tenim 5 entrades dobles perquè pugueu gaudir en directe d'aquesta presentació. Si vols aconseguir dues entrades envia un correu electrònic a [email protected] especificant a l'assumpte del correu "A La Mirona amb Acció" i digue'ns el teu nom i cognom, DNI i número de telèfon. A més, digue'ns quina és la teva cançó preferida d'Acció. D'entre tots els que ens escriviu a partir d'avui i fins al dilluns 25 sortejarem aquestes 5 entrades dobles.