Un Curtcircuit per la música en directe

L'Associació de Sales de Concerts de Catalunya impulsa aquest cicle

| 10/04/2013 a les 15:01h

Amb l’objectiu de reivindicar el paper de les sales i facilitar concerts i visibilitat a grups emergents, ahir al vespre a l'Antiga Fàbrica Damm (amb la música en directe de Sidonie) es va presentar el Curtcircuit, una gira de concerts dobles on els artistes consolidats apadrinaran un grup emergent. Hi seran Dorian, Juan Perro, Albert Pla, Sidonie, Els Pets, Lax’n’Busto i Quimi Portet, entre altres.


La fórmula que proposen les sales catalanes és la d'un concert doble: ja n'hi ha programats més d'una trentena que engegaran aquest mes d'abril i s'allargaran fins al desembre. “Atesa la difícil situació que estan patint les sales de concerts, especialment agreujada per la pujada de l’IVA i la duresa legislativa que se'ls aplica, les programacions s’han anat reduint entre un 20 i un 50%, i han afectat especialment els artistes emergents. Així, Curtcircuit, gràcies a la complicitat de les sales i grups ja consolidats, vol donar difusió a totes aquestes noves propostes que enriqueixen el panorama musical català”, explicava ahir Carmen Zapata, gerent d’ASACC.

Els grups
El cartell del Curtcircuit té noms com Quimi Portet, Sidonie, Juan Perro, Lax’n’Busto, Albert Pla, Falsalarma, La Habitación Roja, The New Raemon, D’Callaos, A Contra Blues, Dorian, La Iaia, Andrea Motis i Joan Chamorro, Mambo Jambo, El Petit de Ca l’Eril i Joan Colomo i Za!. Cadascun  ha triat un grup emergent al qual apadrinaran: Jordi Busquets, Christian M., Caníbala, Suite, José Domingo, Matador Rockers, Cut Your Hair, Renaldo & Clara, Medizina, Francis Legar, Eduard Font, Raydibaum, Núria Graham, Eva Fernández, Blas Picón & The Juck Express, Esperit! i Taràntula

Les sales
Depo (l'Hospitalet de Llobregat), Circus (Cerdanyola del Vallès), Clap (Mataró), Monasterio (Barcelona), Stroika (Manresa), Mamamandawa (Cerdanyola del Vallès), Crossroads (Terrassa), Sidecar (Barcelona), Salamandra 1 i 2 (l'Hospitalet de Llobregat), Lo Submarino (Rasquera), Pasternak (Vic), Cafè del Teatre (Lleida), BeCool (Barcelona), Plataforma (Barcelona), Kfè Olé (l’Hospitalet de Llobregat), Be Good (Barcelona), Rocksound (Barcelona), Faktoria d’Arts (Terrassa), La Mirona (Salt), Sala Zero (Tarragona), Acme (Cerdanyola del Vallès), L’Ovella Negra (Barcelona), La [2] d’Apolo (Barcelona), Milano (Barcelona), Estraperlo (Badalona), Luz de Gas (Barcelona), Heliogàbal (Barcelona) i Razzmatazz 2 (Barcelona). I els preus oscil·len entre els 5 i 12 euros en venda anticipada i els 10 i 15 a taquilla segons el concerts. 


Arxivat a: Enderrock