Els Catarres, Lax'n i Maria del Mar Bonet s'estrenen

Quart Primera, Pulpopop i Domingo & Ulam també seran a Girona

| 12/04/2013 a les 15:01h

El primer cap de setmana de l'Strenes serà intens, amb dues nits carregades de novetats per a tots els gustos. Demà dissabte Bikimel, Delafé y las Flores Azules, Joana Serrat, Blaumut i Joanjo Bosk en seran els protagonistes.


Avui se celebrarà la taula rodona "La importància d'un bon videoclip per assegurar l'èxit d'una bona estrena", amb la participació de Marta Puig (Lyona), Marçal Forés (Premi Sant Jordi de Cinema) i Dolo Beltrán (Pastora), a les 19 h al Museu del Cinema. Serà la primera de les xerrades que ha programat la primera edició del Festival Strenes.
Però la jornada d'avui serà intensa i per a tots els gustos: a la Sala Teatre La Planeta, i amb les entrades exhaurides, Els Catarres estrenaran a Catalunya el seu disc Postals (Música Global). En paral·lel, a la mateixa hora però a l'Auditori de Girona, Lax'n'Busto presentaran per primer cop les cançons de Tot és més senzill (RGB Suports), mentre que al Teatre Municipal Maria del Mar Bonet actuarà amb la Jove Orquestra de L'Auditori. També avui, una hora més tard, a les 22 h, José Domingo i Isaac Ulam seran a la Casa de Cultura per interpretar Temple d'aigua i llum (BankRobber); a les 23.30 h Quart Primera actuarà a la Tourmix, i el seguirà Pulpopop amb les seves cançons més noves, acabades de sortir del forn.

Dissabte i diumenge

Demà dissabte Bikimel cantarà les brillants cançons de Farrera: Can-Sons D. O. (Temps Record / Carrera Contínua), i Delafé y Las Flores Azules farà De ti sin mí / De mi sin tí (Warner). La nit es completarà amb Joana Serrat, Joanjo Bosk i Blaumut.
Diumenge al matí hi haurà una sessió de Minimúsica per als més petits, a les 12 h a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona amb Miqui Puig, Refree, Joan Colomo i Mates Mates com a protagonistes. A la tarda Beth avançarà el seu nou disc, i també hi seran Suite, Luthea Salom, Laia Vehí i Nuri Total.

Converses Enderrock
Dimarts Pau Riba i Mine! conversaran a la sala La Planeta de la mà de Jordi Novell, per parlar de present i de passat, de les seves connexions i de l'univers musical que els uneix. Dijous serà el torn de Pi de la Serra i Sanjosex, que en el mateix espai i sota la batuta del periodista Guillem Vidal parlaran de la seva història musical i interpretaran algun tema plegats.
Arxivat a: Enderrock