Ha mort Uri Caballero

Era guitarrista d'Els Surfing Sirles

| 10/07/2013 a les 16:53h

Durant les darreres hores a través de les xarxes socials s'ha escampat la mala notícia: ha mort Uri Caballero, guitarrista d'Els Surfing Sirles. El músic ha mort sobtadament a causa d'una embòlia, segons han explicat a Europa Press fonts del segell BankRobber. 


Han estat molts els músics, les sales de concerts, els festivals i seguidors del grup que han anat escampant la notícia durant les darreres hores i mostrant el seu suport al grup (en especial al seu germà, Guillem Caballero, també teclista d'Els Surfing Sirles), el segell (BankRobber) i la família i els amics del músic. Les xarxes socials han registrat l'intens dol generalitzat davant la mort inesperada d'un dels músics amb més solera de l'escena barcelonina, que ens deixa amb només 34 anys. Fonts pròximes al finat han confirmat que Caballero ha mort a casa seva. 



Caballero s'havia forjat com a músic en l'escena de punk i el hardcore barceloní més alternatiu. Havia format part de bandes com Amunike Lehendakari o Transición i actualment era el guitarrista d'Els Surfing Sirles, banda que compartia amb el cantant Martí Sales, el seu germà Guillem i el bateria Xavi Garcia. Els Sirles van publicar el primer disc l'any 2010: LP (Bankrobber). Després el grup va publicar un 7 polzades conjunt amb Mujeres titulat Eix transversal, on el disseny de la portada va ser a càrrec de Caballero. El darrer disc de la banda, publicat fa un parell d'anys, és Romaní, semen i sang (Bankrobber, 2011). El grup preparava un nou llarga durada per publicar a final d'aquest any.
Arxivat a: Enderrock