És L'Hora del Jazz

Avui a Balaguer s'inaugura un cicle que ocuparà la Vila de Gràcia

| 01/09/2013 a les 06:59h

Un any més l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya presenta una nova edició del festival L’Hora del Jazz, Memorial Tete Montoliu, amb l’objectiu de fer arribar al públic una programació variada que presenti les últimes novetats dels grups de jazz i música moderna catalans. 
 Bridges Trio Foto: Arxiu L'Hora del Jazz

L'Hora del Jazz ocuparà espais oberts (i per tant, gratuïts) a Balaguer i al barri de Gràcia de Barcelona, i en horari de migdia, durant els quatre primers diumenges del mes de setembre (1, 8, 15 i 22).
El tret de sortida el llançarà avui Quim Abramo Quartet (12.30 h) a la Casa Tarragona de Balaguer. Serà l'única actuació que es farà a la capital de la Noguera, ja que el següent diumenge el Memorial Tete Montoliu es trasllada a la plaça de la Vila de Gràcia.
El diumenge 8 de setembre hi actuarà El Colectivo (12 h), que presenta el seu primer disc, Converses. Una hora més tard també s'hi podrà escoltar Claudia Bardagí jugant entre el pop més elegant i la sonoritat del jazz. El diumenge següent, 15 de setembre, tindrà lloc el concert de Bridges Trio (12 h) i la barreja de jazz, rock i funk de Cream Groove (13 h)
El punt i final del diumenge 22 de setembre el posaran Marcel·lí Bayer Quartet (12 h) i Gabriel Amargant Quintet (13 h). 
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz